Μάθηση και Ανάπτυξη

Η CODECA καλλιεργεί μια κουλτούρα μάθησης για όλους, στην οποία οι άνθρωποι ενθαρρύνονται και εμπνέονται να συνεχίσουν να μαθαίνουν νέες δεξιότητες. Στόχος μας είναι να κινητοποιούμε, να εμπνέουμε και να προωθούμε τη δια βίου μάθηση, την έρευνα και τη συνεχή αύξηση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων.

Το CODECA Learning HUB παρέχει κατάρτιση και υποστηρίζει το εργατικό δυναμικό και τα έργα μας στην ΕΕ. Ενθαρρύνουμε το εργατικό μας δυναμικό να αγκαλιάσει τη δια βίου μάθηση προσφέροντας εσωτερική και εξωτερική κατάρτιση, χορηγία για ακαδημαϊκές και επαγγελματικές πιστοποιήσεις, προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το CODECA Learning BEEZ παρέχει κατάρτιση και προωθεί την πρακτική άσκηση εκπαιδευόμενων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Πρακτική Άσκηση στην CODECA:

Ανακάλυψε συναρπαστικές ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και πρακτική εμπειρία στην CODECA. Ως εκπαιδευόμενος/η στην CODECA, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με έργα και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν να κάνουν τη διαφορά στην κοινότητά μας. Είτε είσαι παθιασμένος/η με την κοινωνική εργασία, την έρευνα, την κοινωνική δράση ή άλλους τομείς, το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης προσφέρει εξειδικευμένες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις πολύτιμες δεξιότητες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου.

Με καθοδήγηση και συμβουλευτική από έμπειρους επαγγελματίες, θα αποκτήσεις γνώσεις σχετικά με τον τομέα των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, ενώ παράλληλα θα συμβάλλεις σε σημαντικά προγράμματα που ευθυγραμμίζονται με την αποστολή της CODECA.

Κάνε το πρώτο βήμα προς μια ευχάριστη εμπειρία πρακτικής άσκησης, υποβάλλοντας αίτηση για να γίνεις μέλος μας σήμερα!

Τηλ./Tel:

(+357) 22 042 091

Φαξ/Fax:

(+357) 22 042 099

Email:

info@codecacy.org

Διεύθυνση/Address:

Andrea Dimitriou 11,

Agios Dometios, 2369, Nicosia